ثبت آگهی رایگان
خرید
سایر خدمات
خرید خدمات مرتبط صنفی
فروش خدمات مرتبط صنفی
نصب و تعمیرات
طراحی و راه اندازی منو
استخدام نیروی کار
نیروهای آماده بکار
لیست مقالات
بیشتر
لیست مقالات وبسایت
راهنمای استفاده از وبسایت
تیزر تبلیغاتی وبسایت جیلیز
درباره ما
سوابق ما
تماس با ما
ثبت شکایات
قوانین سایت
راهنمای خرید امن
تبلیغات اسپانسری
تعرفه های درج آگهی
ثبت آگهی رایگان
ورود
ثبت نام
اشخاص حقیقی
اشخاص حقوقی
مرجع تخصصی تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
و خدمات وابسته
انتخاب تیم های راه اندازی رستوران و کافی شاپ
1398/08/22
انتخاب تیم های راه اندازی یکی از سرنوشت ساز ترین تصمیماتیست که یک کارفرما در جهت رشد و پیشرفت و یا عدم ترقی آن جهت مجموعه خود گرفته و بیشترین تاثیر ممکن را در سرنوشت آن مجموعه غذایی ایفا خواهد نمود .
در ایران برخلاف کشورهای توسعه یافته افراد متخصص در حوزه های تخصصی علاقه چندانی به کارهای گروهی ندارند و بیشتر علاقمندند شخصا" نسبت به انجام امور مختلف راه اندازی مبادرت نمایند و این درحالیست که بسیاری از آنان نیز در زمینه های مختلف دانش لازم را دارا میباشند اما این به معنای رد اجراهایی به مراتب باکیفیت تر توسط افرادی که تنها در یک حوزه بشکل تخصصی فعالیت میکنند نیست و دیدگاه حرفه ای آن را بیشتر مورد تایید قرار میدهد. در نهایت یک تیم راه اندازی تمامی اقدامات لازم در زمینه های طراحی نقشه های چیدمان خطوط پخت و راه اندازی ماشین آلات و همچنین طراحی منو و رسیپی ها و فرمولاسیون پخت و سرو تولیدات آشپزخانه را شامل خواهد شد و از جمله مسئولیتها و وظایف تیم های راه اندازی محسوب خواهد گردید .
جهت انجام بی نقص و با کیفیت این مهم لزوم شناخت قبلی و اطلاع از سوابق اجرایی تیم های مختلف و نحوه ارائه خدمات بعدی و در طول کار پروژه های قبلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و بیش از همه در انتخاب تیم مورد نظر ایفای نقش خواهد نمود .
در ایران بغیر از لاین های ایرانی که مشتمل بر خوراک های متداول و مرسوم ایرانی میباشد و به نحوی شایسته خدمات راه اندازی در حوزه های مختلف آن به بهترین شکل ممکن توسط اساتید و سرآشپزان مطرح داخلی به اجرا درمیآید در سایر حوزه های فرنگی بشکلی تحریف شده و تا حدی تغییر یافته و به نوعی ایرانیزه شده ارائه میگردد و کمتر بگونه ای که در سایر کشورها ارائه میگردد پرداخته میگردد که یکی از شایع ترین دلایل آن عدم دسترسی به متربالها و مواد خوراکی اصیل و نیز تمایل سلیقه ای قالب جامعه به سمت مزه های خاص و شبه ایرانی میباشد که باعث ایجاد اختلافاتی اینچنینی گردیده است و البته عدم وجود گردشگران خارجی انبوه جهت استقبال از منوهای تخصصی خارجی نیز باعث گردیده است طعم ها بیشتر بر پایه ذائقه ایرانی برنامه ریزی گردد که علیرغم ایراد اساسی چنین اقداماتی در بازار کنونی شیوع یافته و تا حدود زیادی نیز مورد استقبال جامعه قرار گرفته است .
جهت معرفی و آشنایی با معتبرترین تیم های اجرایی در حوزه راه اندازی رستوران و کافه وبسایت جیلیز را دنبال نمایید و به ستاره بندی های اعتباری ارائه دهندگان خدمات در این بخش توجه نمایید.
دسته بندی : کافی شاپ
کلمات کلیدی
برگشت به لیست مقالات
تجهیزات آشپزخانه صنعتی نمایشگاه بین المللی
تجهیزات آشپزخانه صنعتی فروش اینترنتی دارد؟
دستگاه قهوه ساز
جلوگیری از پرخوریهای عصبی در ایام قرنطینه خانگی
حذف اثرات كرونا از غذاهاى بيرون بر رستورانی
تجهیزات آماده سازی رستوران و کافی شاپ
شستشوی و سرویس منظم تجهیزات آشپزخانه صنعتی
دکوراسیون داخلی و نقش سازنده آن در جذب مشتری
اهمیت عکس برداری حرفه ای از تولیدات آشپزخانه ها
اهمیت تجهیزات جانبی قنادی در تولیدات متنوع
مدیریت مصرف انرژی و نقش آن در کاهش هزینه ها
دربــاره ما
سوابق ما
تماس با ما
قوانین و مقــررات
راهنمای خرید امن
ثبت شکایت
اینستاگرام
ایمیل
دانلود اپ
نوع آگهی رایگان خود را انتخاب کنید
تجهیزات ماشین آلات
خدمات جانبی
نصب و تعمیرات
راه اندازی و طراحی منو
استخدام نیرو
آگهی آماده به کار
خواهشمنداست تا پايان عمليات صبور باشيد